Lindberg Signature nu som webshop

Skrevet den 20 Marts 2018

Lindberg Signature nu som webshop

Det er med sommerfugle i maven, at webshoppen nu endelig er blevet en realitet. Jeg vidste allerede da jeg åbnede min lille butik for et år siden, at en naturlig forlængelse til butikken ville være en webshop. Allerede 1/2 år efter åbning, begyndte jeg at forberede mig, og gøre klar.

Men det tager lang tid, især når jeg det meste af tiden er alene i butikken. Så der er blevet arbejdet mange timer, og nu er det endelig NU.

Der vil sikkert opstå nogle udfordringer og ske en fejl eller to undervejs, men jeg håber at I vil bære over med det (og mig), og så lover jeg at vi løser det.

Tak fordi I besøger Lindberg Signature

 

Seneste posts

Modtag tilbud på nye varer fra Lindberg Signature

Tilmeld dig herunder