Om Lindberg Signature

Hos Lindberg Signature handler det hele om … dig.

Vores passion er ikke alene eksklusivt lingeri og underskøn forkælelse – men også at give dig den allerbedste rådgivning og en god oplevelse. Både i butikken i Kolding og her på webshoppen. Vi glæder os til at guide dig!

Se vores udvalg her

 


BAGOM LINDBERG SIGNATURE:

  

Velkommen til Lindberg Signatures underskønne univers 🖤

Lindberg Signature er en feminin oase med eksklusivt lingeri og anden forkælelse til krop og sjæl. Hos os handler alt om … dig! Dine ønsker og dine behov. Shopper du lingeri online, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive (eller booke en tid til personlig vejledning i vores online prøverum). Vi tror på ærlighed, og vi gør vores ypperste for at guide dig – eller gavegiveren – så du vil føle dig lækker og underskønt klædt på inderst inde.

Jeg har på egen krop oplevet – ikke mindst efter et par fødsler – hvor vanskeligt det kan være at finde lingeri, man føler sig godt tilpas i. Ofte har jeg hverken følt mig mødt, forstået eller set, når jeg har stået der i butikken eller prøverummet, men nærmere dikteret nogle valg, der lå langt fra mine ønsker og behov. Den erfaring har sammen med min stærke tro på værdien af ekstraordinær kundeservice og ærlig rådgivning ført til grundlæggelsen af Lindberg Signature i 2017.

Først med butikken i Søndergade 3 i Kolding ud fra en overbevisning om, at mange ­– ligesom jeg – måtte være trætte af at skulle rejse langt efter både udvalg og service. Men også fordi jeg ganske enkelt elsker det personlige møde i øjenhøjde. Dernæst med webshoppen, fordi jeg gerne vil brede de skønne mærker ud til endnu flere og samtidig udforske, hvordan man giver en personlig oplevelse i et digitalt univers.

Jeg brænder for det, jeg gør, og signaturen er min. Men valget er dit.

 

Kærlig hilsen

Bettina Lindberg

Modtag tilbud på nye varer fra Lindberg Signature

Tilmeld dig herunder